Dragnea, masturbează-te în loc să ne-o tragi nouă!

Corectitudinea politică pe înțelesul tuturor: o minoritate are întotdeauna un avantaj asupra majorității, contrar legilor firii, celor ale naturii care, perfectă cum e, a rânduit ca întotdeauna noul venit să se adapteze comunității de adopție. Numai că lumea s-a întors cu fundul în sus de prea multă corectitudine politică, izvorâtă, mai mult ca sigur din doctrinele comuniste care stipulau că toți suntem egali.

Corectitudinea politică a pornit din SUA și a prins repede rădăcini în Europa plictisită, snoabă și inconștientă, blegită de prea mult bine și idei socialiste. Adică, dacă eu câștig în Franța (campioana snobismului mondial) 3000 de euro pe lună, cu toată zgârcenia proverbială, pot să dau 20 de euro unui refugiat, azilant sau fost cetățean colonizat de Franța. Dacă sunt un german care câștigă 4000 de euro pe lună, având conștiința încărcată de cele două războaie mondiale provocate de țara mea, mă simt obligat să dau 100 de euro pentru orice persoană care intră legal sau ilegal în Germania, pentru că din punctul meu de vedere ca fost agresor, nu-mi dă mâna să mă revolt sau să judec, sau să gândesc măcar ce se va întâmpla cu țara, cu banii mei, cu familia și cu căminul meu când vor veni câteva milioane de migranți ce vor pretinde că ceea ce e al meu le aparține, garantat de Allah și mă vor obliga în numele aceluiași Allah să le predau banii, casa la cheie și eventual fiicele sau chiar soția mea.

Îmi amintesc cât de surprinși au fost elvețienii când i-au năpădit țiganii noștri și i-au jefuit și furat cu atâta ușurință, pentru că nu doar că nu li se opunea rezistență dar naivitatea elvețienilor obișnuiți cu traiul tihnit, departe de toate zbuciumurile lumii, de războaie, de migrații, aproape că i-a invitat pe concetățenii noștri ”întreprinzători” să-i fure cu drag și sârg. Ceea ce au și făcut, până când instinctul de conservare adormit pe pajiștile idilicei Elveții s-a trezit la realitate, realizând că nu toți oamenii sunt la fel, sau cel puțin, cei cu fuste crețe, mustăți și piele închisă la culoare, sunt nițel diferiți. Așa au învățat să-și încuie ușile, să-și păzească buzunarele, poșetele și să fie cu ochii în patru la bancomate. Poate că invazia alor noștri i-a pregătit pentru invazia de acum, poate nu. Poate i-a găsit mai treji, mai vigilenți… Rămâne de văzut.

În România, corectitudinea politică s-a rezumat până acum la discriminarea țiganilor, dar s-a rezumat doar la pâre colegiale între ziariști de etnie rromă și români care au încălcat consemnul de a minți în privința țiganilor, omițând să-i înfățișeze ca pe cetățeni cu drepturi mai egale decât ale majorității. Nu intru în detalii, pomenesc doar de călătoriile lor gratuite, de furtul de curent, de fier, toate astea tolerate în numele corectitudinii politice dar și a unei resemnări seculare vis a vis de etnia respectivă.

Acum, un condamnat penal, Dragnea, extinde corectitudinea, cuprinzând politica în sine. Adică, nu mai ai voie să spui că PSD-ul, de exemplu, e un partid de mafioți, că PNL-ul e la fel, nu mai e voie să spui că Parlamentul e o adunătură de trântori semianalfabeți și șpăgari, nu mai e voie să spui că cel mai cinstit guvern a dat 14 miniștri penali. Curat murdar, coane Dragnea, venind de la unul care a fraudat alegerile democratice, să te trezești s-o faci pe corectul, că vezi Doamne, niște hoți ca voi se pot simți discriminați, ofensați, loviți în aripă.  Dar noi, ăștia jefuiți de 26 de ani, jupuiți de taxe, una mai absurdă ca alta, noi cei ai căror copii sunt victimele unui sistem de învățământ distrus cu bună știință ca să aveți voi, politicienii, masă de cretini votanți, noi cei ale căror vise au fost spulberate în patru zări, noi cei care am plecat sau am trăit despărțirea dureroasă de familiile noastre, noi ce-ar trebui să vă facem, domnule Dragnea? Ce ați merita voi, cei care nici măcar libertatea de exprimare nu mai vreți să ne-o lăsați?

Ce-ați merita voi, îmbuibaților, securiștilor, șpăgarilor, mafioților, nesătuilor, mincinoșilor, secăturilor, parveniților, hoților, ce-ați merita să vă ofere neamul ăsta în schimbul celor 26 de ani de tâlhărie la drumul mare? Nu voi avea voie prin lege să vă fac hoți? Vă voi face. Nu voi avea voie să spun că sunteți niște mafioți? O voi face. Am trăit o bună parte din viață pe vremea lui Ceaușescu și tot am spus ce-am avut de spus. Nu m-am temut atunci, nu mă tem nici acum. Nu am cum să mă tem de niște infractori cu tinichele de coadă, de niște bandiți care au furat statul atâta amar de ani și au ajuns să și facă legi care să le protejeze feng shui-ul.

Nu vă place că vă facem hoți? Nu mai furați! Nu vă place că vă facem mincinoși? Nu mai mințiți! Nu vă mai place poporul ăsta al cărui ultim refugiu a rămas umorul, plecați! Nici așa nu vă mai vrea, și așa vă disprețuiește, vă râde în față și-n spate, vă urăște și vă vrea duși. Plecați, nu dați legi care să vă protejeze demnitatea pe care n-o aveți. Un om care bagă mâna în buzunarul altuia, nu are demnitate și nu are nici dreptul să stea cu coada pe sus. Într-o țară normală, într-o lume normală, ați fi demult după gratii, la muncă silnică, fără posibilitatea de a vă cumpăra lucrări științifice, voi, niște analfabeți sadea, ca să ieșiți cu nasul pe sus din pușcărie.

Ungaria construiește garduri la frontiere cu pușcăriașii, și bănuiesc că nu i-a întrebat nimeni dacă vor sau nu. Ceaușescu pava drumuri cu pușcăriașii, și nici el nu i-a întrebat dacă au chef să iasă la muncă sau nu. Așa ar trebui să se întâmple și cu voi, cei care ați înfundat pușcăriile sau sunteți pe cale s-o faceți: să munciți ca să vă plătiți sejurul, că doar nu v-a trimis societatea în stațiune sau la facultate.

Revenind la corectitudinea politică… Atâta timp cât societății majoritare i se pune pumnul în gură sub amenințarea unor amenzi uriașe, în favoarea unei minorități, indiferent că e vorba de etnie, de orientare politică, de sex sau de orice altceva, se cheamă dictatură și îngrădirea dreptului la liberă exprimare. Germanii o experimentează chiar acum. După ce că le oferă casă și masă refugiaților, aceștia cer și femei. Am văzut un clip în care unul dintre invadatori se plângea că îi sunt umflate testiculele și că are nevoie, el și ceilalți ce dădeau aprobator din cap, de femei. Să li se dea femei. Da, domnule Dragnea, ăia vor și femei pe lângă casă și masă, bani gratis, așa cum și tu vrei să fii și la putere, și să furi, și să fraudezi dar și să rămâi liber. Vă sugerez călduros și dumneavoastră, ca și ”refugiaților” acelora, să vă masturbați în loc să ne-o trageți nouă. E și asta o formă de corectitudine, chiar dacă nu politică, nu-i așa?