256

Nu am mai scris de marți, de la începutul puciului parlamentar. Am așteptat să văd finalul. Îl bănuiam. Îl miroseam. Tot timpul ăsta, am fost activ pe Facebook. Am ieșit de două ori în stradă. Mi-am manifestat nemulțumirea, ca mulți alții de altfel, în toată țara. Am trimis sesizări la Parchet, Avocatului Poporului sau mesaje de sprijin, de suport către Președinție. Am schimbat mii de mesaje cu prieteni, cu oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată, din toată țara sau din străinătate.


Am descoperit că nu suntem puțini. Suntem mulți, chiar foarte mulți. Dar pentru a avea o șansă la referendum, trebuie să strângem rândurile. Doar așa putem izbândi împotriva celor 256 de infractori din Parlamentul Rușinii Naționale care se interpun, în acest moment, între noi și viitorul copiilor noștri.


Căutați-le numele, scormoniți-le trecutul, CV-urile împopoțonate cu doctorate plagiate și masterate inexistente. Sunt oameni mânjiți, cu un trecut murdar, conflicte de interese și îmbogățiți din contracte ilegale cu bugetul de stat. Au mașini de fițe, yachturi, vile de lux și-și trimit progeniturile la universități scumpe din Europa sau de peste ocean. România este doar o vacă de muls pentru ei. Aici și-au făurit, în toți acești ani, un stat al lor, o țară pe care o pot silui și jecmăni în voie. Fără frica că ar putea fi, vreodată, trași la răspundere pentru nelegiuirile lor.


De aceea l-au suspendat pe președinte. De aceea l-au trimis la tăietor, ca pe un miel de Paște. Pentru că acest om le-a creat cele mai groaznice coșmaruri din 2005 încoace. Coșmaruri populate cu zăngănit de cătușe, gratii, procurori și judecători incoruptibili.


Dacă pedeapsa cu moartea ar mai exista în România, astăzi l-ar fi ghilotinat, în direct, la o oră de vârf și fără nicio judecată. Oricum, toată mascarada la care am asistat în ultimele zile a fost doar o execuție sumară care s-a desfășurat în public, sub ochii noștri. Pofta de sânge a poporului uslamist, manelizat și spălat eficient pe creiere de antenele varanului cu sânge securisto-bolșevic, a fost satisfăcută. Rânjetele scabroase ale adoratorilor de ciutaci, mircea-bădiști, dane-grecu sau gâzi-mihai s-au lățit pe ecranele televizoarelor, în toată splendoarea lor.


Cu asta va trebui să luptăm, în zilele și săptămânile care vor urma. Și mai apoi, în anii următori. Pentru că ar fi cea mai mare eroare să credem că i-am învins după ce președintele se va întoarce la Cotroceni. Nu, oameni buni! Lupta abia atunci va deveni mai acerbă, și va trebui să stăm pe baricade până când îi vom îndepărta definitiv din spațiul public și din politică pe cei 256 de trădători ai României care au votat astăzi pentru suprimarea statului de drept în această țară. Și să ne asigurăm că, printr-o Constituție modernă, legi și regulamente clare, care să nu lase loc de interpretare, cei 256 și alții asemenea lor nu se vor mai întoarce niciodată în viețile noastre.


Depinde doar de noi cât de repede o vom face, cât de hotărâți suntem și cât de mult ne dorim asta. Au doborât un președinte ales al unei țări democrate, membră a UE, în mai puțin de 3 zile! Trecând cu bocancii peste Constituție și peste propriile regulamente…Îmi place să cred că, multiplicat cu 256, noi putem spera la un rezultat mult mai bun. Voi ce părere aveți?…