Merkel și apocalipsa Europei

Încăpățânarea cancelarului german este de-a dreptul suspectă, mai ales după ce violențele din noaptea anului nou, care au continuat neștiute și neglijate de presă din prea multă corectitudine politică, prin hărțuirea femeilor, actele abominabile ale migranților culminând cu defecarea în piscinele publice, agresarea sexuală a copilelor de 11 ani și terminând cu declarația unui lider musulman din Londra cum că vrea să vadă toate femeile din Marea Britanie ”acoperite din cap până în picioare”,  nu văd ce alt pericol mai mare ar putea amenința Europa.

Coliziunea dintre statele cu o civilizație avansată și primitivismul celor veniți din Orient riscă să readucă Europa în Evul Mediu, cu toate practicile obișnuite acelor vremuri întunecate: tortura, persecuția femeilor, crima, frica. Chiar nu-mi pot imagina ce altceva ar constitui un pericol mai mare pentru Europa. Războiul? Păi, nu suntem deja intr-un război de guerrilă între cei ce au venit să ceară fără să dea nimic în schimb, să ia fără să li se ofere? Nu e un război tăcut între cetățenii europeni expuși acestor invadatori al căror scop nu este altul decât cel declarat, anume că Allah le-a promis că tot ce e de la el aparține musulmanilor?

Dacă puteți urmări filmulețul de mai sus, poate că veți realiza ce vrea doamna Merkel pentru Europa. Vrea teroare, sălbăticie, îndoctrinare religioasă, vrea ca acesta să fie”multiculturalismul” de care tot pomenește de când cu invazia. Vrea să intinerească populația Europei? Prin violuri, doamnă? Cu ăștia, doamnă?

În Suedia există zone în care poliția, pompierii și Ambulanțele sunt atacate de către migranții care și-au revendicat aceste zone în care nu permit intrarea infidelilor. Din relatările medicilor, reiese faptul că sunt agresați și obligați să ia în ambulanță doar pe cei indicați de localnici. Cu ăștia vreți să întineriți Europa, doamnă Merkel?

Patrule musulmane care hărțuiesc non-musulmanii, încercând să impună Sharia în Europa

În cele din urmă, atacați la ei acasă, oamenii vor face ceea ce au făcut mereu, își vor apăra căminele, femeile și copiii, fără să se mai sinchisească dacă vor fi numiți rasiști și xenofobi, pentru că instinctul de supraviețuire primează oricărei doctrine, religii, educații civice. Da, doamnă Merkel, aici este pericolul pe care vă prefaceți că nu-l vedeți: aruncați Europa în haos și nu înțelegem de ce o faceți. Da, multiculturalismul e bun când nou veniții caută o viață mai bună și depun toate eforturile să respecte țara care-i primește. Da, multiculturalismul e bun când oamenii de toate rasele cântă, dansează, muncesc, plâng și se bucură împreună. Da, multiculturalismul e bun atâta timp cât reflectă CULTURA unei nații, unei etnii. Multiculturalismul este format din două cuvinte, multi și, culturalism, doamnă Merkel… Ce-ați adus dumneavoastră aia, nu are nicio legătură cu cultura, doar cu primitivismul, cu ferocitatea unor prădători care au venit să paraziteze, să-și impună legile primitive și absurde, să ne ocupe și să ne subjuge. Doamnă Merkel, sunt convinsă că știți toate astea, de aceea vă somăm să plecați sau să vă explicați agenda, ordinele sau ce și cine anume v-a impus să distrugeți o civilizație.

România nu ar trebui să primească niciun emigrant, absolut niciunul. Aud voci care spun că trebuie să fim solidari cu Europa, dar Europa ar trebui să fie recunoscătoare pentru solidaritatea de care am dat dovadă în trecut când am apărat-o de turci și tătari. În timp ce ea construia catedrale și universități, ai noștri, târâți de pe ogoare cu arcanul, se duceau să se lupte cu spahii. Pe vremea când Franța se scărpina cu greble din aur de păduchi pe sub peruci și futea prin grădinile Versaillesului, ai noștri plăieși mureau de iataganele ienicerilor. Pentru asta au stat românii pavăză în calea invaziilor, ca să-i primească acum pe invadatori, obligată chiar de cei pe care i-a apărat? Nu mai bine făcea Ștefan târg cu turcii, le deschidea culoar până-n inima Europei iar la întoarcere își lua el tribut, taxă de pod de la turci? Răsucește-te-n mormânt Ștefane, plăieșii tăi au murit degeaba!

Cu toate astea, Europei civilizate îi pute să-și corcească genele cu ”românii nespălați”, dacă scăderea populației o îngrijorează. Românii și alți est europeni sunt catalogați drept țigani, curve și cerșetori. În cel mai bun caz, sunt demni doar de  munci pe șantiere și de a le spăla lor bătrânii la cur. De-acum înainte, cred că nu li se va mai da de ales occidentalilor… Vor fi violați, înjunghiați, bătuți de acești ”bieți refugiați din calea ororilor războiului”. Iată, doamnă Merkel, ei aduc ororile războiului cu ei, la ușa dumneavoastră. Primiți-i, spălați-vă pe cap cu ei, dar nu-i băgați pe gâtul altora. Eu nu mor să trăiesc într-o țară multiculturală și să fiu nevoită într-o bună zi să mă las scuipată sau bătută pe stradă pentru că unui nespălat de pe la coada cămilei nu-i place că mi se vede prea multă piele. Nu mor să văd patrule musulmane pe stradă, nici femei bătute la ieșirea din cluburi.

În încheiere, doamnă Merkel, dumneavoastră aduceți dezastrul și apocalipsa in Europa. Cu bună știință, perfect conștientă de ceea ce faceți. Mă întreb doar atât: când se vor trezi germanii și vă vor trimite în pensie sau la închisoare? Pentru că, dumneavoastră purtați responsabilitatea pentru fiecare viol, umilință, bătaie, pentru fiecare scuipat, pentru toate aceste abuzuri sunteți autor moral, instigator, chiar.  Dumneavoastră ați trădat Germania, Europa, deschizând porțile cetății. Presupun că plata a fost pe măsură, doamnă Merkel, altfel nu sunteți decât un sclav care execută ordine.