Europa, luptă sau mori!

Politicienii, cu mici excepții, susțin că nu se întâmplă nimic deosebit, că sunt cazuri izolate și că doar rasismul și xenofobia ne face să criticăm aducerea acestor sălbatici în casa noastră. Impun presei obediente și în mod sigur, dependente de ei, să tacă. Iar presa tace până când internetul face treaba în locul ei. Zeci de filme, mărturii, zeci de femei violate sau agresate sexual forțează presa să reacționeze de nevoie. Și iar intervin politicienii care dau sfaturi despre cum nu trebuie provocați sălbaticii, despre cum trebuie să te îmbraci ca să nu trezești animalul prădător ce nu-și poate ține nădragii pe el când vede un braț sau o gleznă dezvelită. Femeile europene devin astfel nu doar victimele acelor primitivi care le pipăie, le abuzează fizic și emoțional, ci și a celor care ar trebui să le protejeze, instituțiile fiecărui stat ce devine gazda protectoare a migranților veniți să impună în casa noastră legi punitive aduse din sălbăticia unor țări ajunse în punctul zero al evoluției umane.

Organizațiile feministe sunt și ele mute. Înainte ca SUA să fi pornit războiul în Afghanistan, pe toate posturile de televiziune, în presa scrisă și pe internet, murea lumea de grija femeilor învăluite în văluri bleu cu viziere pentru ochi. Imaginea aceea era menită să justifice atacul SUA în Afghanistan. Au trecut ani de atunci iar femeile de acolo nu par s-o ducă mai bine, ba dimpotrivă. Atunci, feministele din toată lumea nu păreau să aibă alt țel în viață decât salvarea lor. Acum tac când conaționalele lor sunt umilite și violate acasă la ele, dovada că doar banii mișcă lumea în care trăim, în direcția care se indică.

Manifestațiile germanilor din gara Koln au fost dispersate de poliție cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene. În noaptea anului nou, nu s-a putut. Corectitudinea politică a superiorilor le înmuiase furtunurile și le blocase declicul buteliilor cu gaze. Cum să uzi niște bieți migranți fugiți din calea războiului, cum să-i oprești să violeze femei când suferă săracii de abstinență de atâtea luni de când și-au lăsat nevestele în plata Domnului în orașele bombardate? Cum să croiești cu bastonul un academician mânat de pofte animalice, când pe el se bazează doamna Merkel că-i va ridica economia pe culmi nebănuite? Și dacă a cedat instinctelor animalice e pentru că femeile germane aflate în piață, nu sărbătoreau de fapt Anul Nou, ci erau venite special pentru a-l provoca pe intelectualul de deșert iar el nu avea cum să reziste dovezilor clare de desfrâu ale acestor curve nenorocite, atât de viclene în destrăbălarea lor încât, pentru a nu isca suspiciuni și pentru a nu fi acuzate că l-au ademenit cu bună știință, erau îmbrăcate din cap până în picioare, sub pretextul că e iarnă și frig.

Și-au găsit ce și-au căutat! Nu puteau sta în casă ca femeile musulmane lăsate în orașele bombardate, sau dacă chiar le-a mâncat undeva, de ce nu s-au învelit corespunzător pentru a nu ”provoca” niște bieți emigranți fugiți din calea războiului? De ce, curvelor? Acum veniți să plângeți cu ochii și dinții sparți, învinețiți, cu buzele toate răni, cu sentimentul că zeci de penisuri pe care nu le-ați vrut cu niciun chip vă răscolesc pe dinăuntru, așa cum v-au răscolit în noaptea de anul nou și mai mult ca sigur și în alte zile și nopți, în alte orașe decât în Koln, dar de care nu am auzit încă, pentru că presa e sluga cea mai obedientă iar politicienii sunt cele mai mizerabile ființe bipede care au populat vreodată fața pământului. De ce nu v-au protejat bărbații voștri? Ah, n-au putut? Dau cum așa, doar emigranții, bieții de ei, au venit cu gânduri pașnice, au venit să muncească, să vă ridice nivelul de trai, numai intelectuali de marcă ce au avut niște rătăciri de moment pentru că brazii voștri de Crăciun le-au lezat credința și le-au exacerbat sensibilitățile.

Totul se întâmplă exclusiv din cauza gazdelor care nu știu să-și primească și să-și înțeleagă musafirii, cam asta trebuie să băgați la cap, aici în Europa. Și nu vă mai smiorcăiți atâta, că nu v-au omorât. Nu încă. Dar vă promitem că atunci când o vor face, vouă vi se va părea normal. Atunci când veți atârna de-un ștreang sau veți agoniza pe cruce, când veți arde de vii, când sute de pietre vă vor izbi țestele, când vă va șiroi sângele pe ochi, pe gură, udând pământul Europei civilizate, veți ști că ați fost mințiți, trădați, de ai voștri. De Angela Merkel, de David Cameron, de Hollande, de Obama, de Putin, de toți politicienii care v-au impus să primiți sălbatici în casa voastră.

Violul este cea mai primitivă formă de manifestare a rasei umane. Un bărbat civilizat nu poate, nu concepe să-și însușească trupul unei femei folosind forța brută. Cu atât mai puțin 10 bărbați civilizați, cu atât mai puțin mii sau milioane de bărbați civilizați. Doar că va trebui să vă obișnuiți cu ideea că de-acum înainte, violul va deveni ceva obișnuit în orașele europene iar cei învinuiți nu vor fi cei ce violează, ci cele care au fost și urmează a fi violate: soțiile, fiicele, mamele noastre, ale  europenilor. Aveți de ales între corectitudinea politică ce vi s-a inoculat odată cu sentimentul de vinovăție pentru cruciade, războaie mondiale și faptul că ați profitat economic de pe urma petrolului sălbaticilor acestora, supunându-vă lor și ripostă. Nu aveți alte alegeri în afară de a vă supune sau a riposta.

Nu aveți alegerea de a vă scuza prin faptul că politicienii voștri decid pentru voi. Aceasta nu vă absolvă de vina de a vă fi predat cetățile, familiile și femeile fără luptă. Războiul pe care-l aveți de dus este decisiv pentru întreaga specie, pentru că întoarcerea în Evul Mediu sau Comuna Primitivă, nu poate fi opțiunea secolului 21.

Corectitudinea politică e o invenție, o minciună, iar dovada stă în insăși existența pe pământ a unor rase diferite. Instinctul natural e cel de a nu se amesteca între ele. Când oamenii își doresc parteneri de altă rasă o fac consimțit, nu forțați de împrejurări, așa cum s-a întâmplat de Anul Nou în Europa. O femeie albă, neagră, roșie sau galbenă, are dreptul de a-și alege partenerul, chiar dacă o face pe criteriul culorii pielii. Aceste alegeri sunt firești și nu rezultă din rasism sau xenofobie, ci din instinctul de conservare și prezervare a rasei. Însă acest subiect, ca și multe altele, au fost interzise chiar și la noi, în România. Frica de a nu fi etichetat în vreun fel, amenzile și oprobiul public manifestat de o largă categorie de așa zis progresiști, ne împiedică să spunem deschis că nu am accepta un partener de viață sau de o simplă partidă de sex cu un partener de altă rasă, însă rezistența există, iar asta o știu și politicienii și progresiștii corecți politic.

E total greșit să minimizăm ceea ce se petrece acum în Europa. E total greșit și periculos să acceptăm ceea ce se întâmplă, doar pentru că ni s-au spălat creierele zeci de ani, pentru că nu noi am făcut diferențele, ci însăși natura sau Dumnezeu sau Allah le-au făcut. E de neimaginat și de neiertat ca noi să acceptăm ca civilizația noastră să dispară de frica etichetărilor, a violurilor, a atrocităților pe care le comit acești sălbatici trimși să ne desființeze ca națiuni, religie sau rasă. E inacceptabil să-i lăsăm să ne violeze femeile, să-și impună legile primitive asupra nastră. E inacceptabil să lăsăm politicienii să decidă cine ne intră în case, pe cine să ținem pe banii noștri și cum să ne comportăm cu ”musafirii”. Migrația trebuie oprită, iar cei ce au intrat deja cu primul val, trimiși pachet de unde au venit. Sunt de acord să fie primite doar femeile și copiii, cu condiția ca aceștia să frecventeze școala publică și să permită să fie educați occidental. Nu noi trebuie să ne adaptăm lor, ei trebuie să se adapteze modului nostru de viață, dacă le trebuie occident… Cât despre bărbații ce ne-au cotropit, să se ducă înapoi să lupte pentru țara lor și să facă astfel dovada că sunt bărbați, nu violând femeile altora.