Cand se unesc romanii in fapte bune…

“Un grup de cetateni responsabili, satui sa tot auda despre cazul tatalui din satul Stefeni, Teleorman, ce-si maltrata cei trei baieti minori lovindu-i cu capul de pereti, au pus mana de la mana si le-au cumparat celor trei baietei trei casti de hochei nou noute”

” La auzul stirii ca un tata isi viola sistematic cele doua copile minore, in satul Bumbesti, Vaslui, doamnele din asociatia caritabila ” Fara viol” le-au facut cadou de Craciun fetitelor doua centuri de castitate din inox, cu telecomanda”

“Pe langa Strehaia a ars un bordei cu trei copii inauntru. Mama era plecata sa caute bautura prin sat. Satenii din Albac, Tara Motilor, au trimis mamei indurerate doua butoaie cu palinca de calitate si un extinctor verificat de dl Arafat”

” In Bucovina lui Stefan cel Mare o tanara de 20 de ani a murit din cauza ca parintii au refuzat transfuzia de sange necesara salvarii.
Barbatii indignati din localitate au boicotat carciuma din sat trei ore iar femeile, la fel.”

“In Petrila, Valea Jiului, pe fond de alcool si gelozie, un localnic si-a injunghiat sotia, care a scapat fugind. Cele doi copile minore nu au fost la fel de norocoase fiind ucise de tatal nervos.
Concetatenii milosi au strans bani si i-au cumparat bietului vaduv o femeie gonflabila si doua papusi, sa-i aduca aminte de familie.”

PS- in afara de “faptele bune” facute de cetatenii milosi si care sunt inventia mea, restul este adevar pur din trecutul apropiat. Am amestecat doar localitatile, pentru a fi “politicallycorrect”.
Bine ca nu exista si la noi nazismul norvegian! Nu ar mai fi putut romanii sa faca fapte bune.